Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонали" думають, що Тимошенко на Нацбанку не зупиниться

Середа, 24 грудня 2008, 11:26

У Партії регіонів вважають, що прем'єр Юлія Тимошенко продовжить викривальні заяви.

Таку думку висловив віце-спікер парламенту Олександр Лавринович в інтерв'ю газеті "Дело", опублікованому у середу, говорячи про обвинувачення Тимошенко, спрямовані проти Нацбанку.

"Це спроба перекласти свою персональну відповідальність на інших. Я не можу позитивно ставитися до дій НБУ, але набагато більше винний у кризі Кабмін Тимошенко", - заявив він.

"Я думаю, що коли незабаром буде ще гірше, з'являться нові прізвища, нові назви компаній, на які буде перекладатися відповідальність. Мовляв, я найкраща, а ця корпорація, цей банк винуваті у всіх нещастях, і якби не вони, все було би люкс", - сказав Лавринович.

Він не зміг відповісти, хто стане "наступною жертвою чорного піару Тимошенко".

"Я думаю, через кілька тижнів ви почуєте їхні імена. Юлія Володимирівна – неперевершений майстер інтриг і фахівець зі списування відповідальності на інших", - сказав він.

Він також не виключив, що Тимошенко може обвинуватити і міністрів від "НУ-НС" і звільнить їх таким чином.

"І це теж буде. Представництво "НУ-НС" у Кабміні має потребу в переформатуванні. Також варто ввести в уряд представників Блоку Литвина. Хоча він і так вже одержав контроль над трьома важливими відомствами ("Укрзалізниця", Держкомзем, Держкомрезерв). Можливо, йому (Блоку Литвина) нецікаво приймати державні рішення і нести за них відповідальність", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування