Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єхануров: "Політикам треба тікати з Севастополя і передати справу бізнесу"

Понеділок, 29 грудня 2008, 14:19

Міністр оборони України Юрій Єхануров підтримує ініціативу передачі територій, які звільняться після виходу Чорноморського флоту Російської Федерації з Криму, на економічний розвиток Севастополя.

На підсумковій прес-конференції в понеділок він зазначив, що український флот займає 800 м причальної території в Севастополя, ЧФ – 9,5 км, повідомляє "Інтерфакс".

"Українському флоту максимум треба буде ще 1 км, нехай навіть 2 – більше не треба", - сказав Єхануров, відповідаючи на запитання про подальше використання території ЧФ, що буде звільнена після виходу його з Криму.

Інші території, на думку міністра, необхідно направити на економічний розвиток міста.

"З моєї точки зору, політикам потрібно потихеньку тікати з Севастополя, менше там говорити і передати справу українському і російському бізнесу", - заявив Єхануров.

За його словами, після звільнення російським флотом територій у Севастополі можна буде побудувати нові підприємства, створити багато робочих місць.

"Те, що севастопольська громада, керівництво міста вже сьогодні цим стурбовані – це добра ознака, це хороша ініціатива, і треба її підтримати", - вважає голова Міноборони.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування