Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Луценка стверджують, що Ющенко "категорично не сприймає" коаліцію трьох

Вівторок, 9 грудня 2008, 15:43

Президент Віктор Ющенко категорично не сприймає варіант коаліції у складі блоку "Наша Україна - Народна самооборона", Блоку Юлії Тимошенко та Блоку Литвина.

Про це заявив народний депутат фракції "НУ-НС" Олесь Доній (група "Народна самооборона") на засіданні круглого столу в вівторок, повідомляє УНІАН.

"Учора ввечері під час зустрічі депутатів від "Народної самооборони" з президентом України ми побачили повне несприйняття ідеї створити коаліцію у складі "НУ-НС", БЮТ, Блоку Литвина з боку Віктора Ющенка. Він нам пропонував створити коаліцію – але лише не з БЮТ", - сказав Доній.

Він також зазначив, що президент не назвав конкретного партнера по коаліції, але мав на увазі Партію регіонів, адже створити парламентську більшість "НУ-НС" і комуністів неможливо.

"Я також по деяких питаннях був просто вражений. Такої некоректної поведінки з боку президента я особисто не очікував. Зараз я не впевнений, що зможу приходити на наступні зустрічі до Ющенка", - сказав Доній.

Він назвав поведінку президента "негідною".

"Я не побачив адекватності в оцінках, сприйнятті і стосунках між вищим чиновником і, навіть не депутатом, а звичайним громадянином. Такого ставлення я не дозволю на будь-якому рівні, що довелося вчора пояснювати і президенту", - заявив Доній.

Говорячи про позицію "Народної самооборони", він зазначив, що ця депутатська група не голосуватиме також і за підтримку кандидатури Івана Плюща на посаду спікера.

За словами Донія, у вівторок, коли стало відомо, що було зібрано 35 підписів депутатів від "НУ-НС" на підтримку коаліції у складі БЮТ, "НУ-НС" і Блоку Литвина, раптово змінилась ситуація: до переговорного процесу щодо цього виявила бажання приєднатися і пропрезидентська частина фракції "НУ-НС".

"І тому зараз я не впевнений, чи це зроблено щиро або з метою дискредитації завалу і затягування процесу створення коаліції у складі "НУ-НС", БЮТ і Блоку Литвина", - зауважив Доній.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування