Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ просить здати їй, де ховається екс-суддя Зварич

Четвер, 15 січня 2009, 13:57

Служба безпеки України просить усіх, кому відомо про місцеперебування екс-голови Львівського апеляційного адмінсуду Ігоря Зварича, звинувачуваного в хабарництві, звертатись до Управління СБУ у Львівській області або за телефоном довіри.

"Якщо вам відомо про його місцеперебування, просимо звертатись до Управління СБУ у Львівській області (м. Львів, вул. Вітовського 55), або за телефоном довіри СБ України 8 (044) 253-32-14, або за телефоном: 02", - сказано в повідомленні СБУ.

"Анонімність гарантується", - обіцяє Служба безпеки.

Як відомо, колишній голова Львівського апеляційного адміністративного суду Ігор Зварич, 1962 року народження, звинувачується у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України (одержання хабара в особливо великих розмірах).

У зв’язку з цим Верховна Рада звільнила його з посади судді і дала згоду на його арешт. За дорученням Генеральної прокуратури, Зварич оголошений у розшук.

Як повідомила у четвер, 15 січня, газета "Сегодня" з посиланням на джерело в СБУ Львівській області, екс-суддя Зварич "живий і переховується в Україні під прикриттям одного зі своїх покровителів".

Більш того, за інформацією джерела, Зварич нібито підтримує зв'язок зі своєю дружиною і дітьми, передає гроші через довірених осіб, а його родина продовжує добудовувати "триповерховий палац" у селищі Гончарі піді Львовом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування