Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко - студентам: все, що нас не вбиває, робить нас сильнішими

Неділя, 25 січня 2009, 10:15

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко привітала студентів з Днем студента та з Днем святої Тетяни, покровительки студентства.

Про це повідомляє прес-служба уряду.

"Студентські роки – це найчудовіша і найпрекрасніша пора вашого життя. Це пора мрій, надій і звершень, професійного визначення та вибору життєвої позиції. Це також час кохання, романтики, свободи, радості, час накопичення знань та досвіду", - йдеться в привітанні.

"Я теж була студенткою і прекрасно розумію всі ваші проблеми, знаю, що ви переживаєте, коли не вистачає і стипендії, і часу "підтягнути хвости". Все буде добре! Ви обов’язково подолаєте всі труднощі і перепони", - зазначила прем’єр.

"Пам’ятайте відому істину: все, що нас не вбиває, робить нас сильнішими! А найголовніший залік вам поставить життя", - підкреслила Тимошенко.

"Я також хочу, щоб всі ви, розумні та талановиті, змогли реалізувати свої знання, сили і таланти в Україні. Наш Уряд робить усе, аби студенти відчували себе якомога краще, ми і надалі будемо дбати про те, щоб ваші таланти цінувалися на Батьківщині", - йдеться у вітальному слові.

Прем’єр побажала студентам "щастя, успіхів, натхнення та здоров’я".

"Я хочу, щоб збулися всі ваші мрії та найзаповітніші бажання", - наголосила Тимошенко.

В свою чергу студентів привітав зі святом спікер Володимир Литвин, побажавши "щасливої долі і великих успіхів у найблагороднішій справі - становлення високоосвіченими, духовно сильними і морально здоровими громадянами України", повідомляє прес-служба парламенту.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування