Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Слідство у справі одеського "мажора", який вчинив "убивчу" ДТП, призупинили

Четвер, 29 січня 2009, 13:43

Київський райсуд Одеси ухвалив рішення про призупинення досудового слідства у кримінальній справі щодо Фелікса Петросяна, який звинувачувався у скоєнні ДТП, що призвело до загибелі водія "Ланоса" та пошкодження 11 автомобілів.

Про це повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

Рішення ухвалено, зважаючи на поданий адвокатом позов про скасування постанови про порушення кримінальної справи, повідомили в Генеральній прокуратурі.

Суд ухвалив рішення на підставі п. 4 ст. 206 Кримінального кодексу України. Розгляд кримінальної справи по суті призначено на 3 лютого.

У канцелярії з кримінальних справ Київського райсуду також повідомили, що "апеляційний суд Одеської області виніс 26 січня постанову про направлення справи Петросяна на розгляд до Приморського райсуду міста".

Як відомо, 14 січня 2008 року слідчий Одеського облУВС порушив кримінальну справу за фактом аварії з тяжкими наслідками, спричиненої 18-річним сином заступника голови Одеської обласної ради Фелікса Петросяна.

Як встановила експертиза, Петросян керував автомобілем у нетверезому стані і внаслідок автоаварії на вулиці Вільямса наніс смертельні травми 26-річному водієві "Ланоса".

У вересні слідчий одеської міліції закрив кримінальну справу "через відсутність складу злочину", однак прокуратура Одеської області витребувала справу на додатковий "розгляд обставин".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування