Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Церква Аделаджи, якого допитали, молиться за Луценка

Субота, 3 січня 2009, 18:07

Пастора "Посольства Божого" Сандея Аделаджу було допитано міліцією у п'ятницю в якості свідка у справі про компанію "Кінгз Кепітал".

"У п'ятницю, 2 січня, близько 14:00 пастору Сандею Аделаджі було вручено повістку з проханням з'явитися до СУ ГУМВС України в Києві", - повідомляє прес-служба "Посольства Божого".

"Незважаючи на те, що це вихідні та святкові дні, пастор Сандей залишив сім'ю та дітей, і негайно вирушив за вказаною адресою, де йому повідомили, що він запрошений в якості свідка у справі про компанію "Кінгз Кепітал", - сказано в повідомленні.

За інформацією прес-служби, "в кабінеті слідчого пастор Сандей перебував без адвоката".

За словами самого Аделаджі, "під час розмови з ним співробітники МВС ставилися до нього дуже шанобливо і з повагою".

Згідно з повідомленням, він залишив приміщення слідчого управління близько 20:00.

"Я радий тому, що міліція нарешті вирішила узятися за виконання своїх безпосередніх обов'язків. Треба розслідувати справу, а не робити комусь вигідні політичні заяви", - заявив пастор.

"Що стосується обшуків, то ми намагаємося надавати працівникам міліції всю свободу дій. Нам немає чого приховувати. Результати обшуків повинні підтвердити нашу правоту, а всіх скептиків позбавити аргументів", - додав він.

Церква "Посольство Боже" по всьому світу "молиться за швидке вирішення ситуації, що склалася, та благословляє правоохоронні органи та голову МВС Юрія Луценка на справедливість і чесність у своїх вчинках і висновках".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування