Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка зізналися, що придумали 1,3 мільйони грошей для моряків "Фаїни"

Четвер, 12 лютого 2009, 18:55

Перший заступник секретаря Ради національної безпеки й оборони Степан Гавриш заявляє, що інформація про можливу компенсацію морякам судна "Фаїна" від протокольного фонду президента в розмірі 1,3 млн. грн. з'явилася в зв'язку з помилковим використанням ним даних, підготовлених в апараті РНБО.

"У зв'язку з опублікованою інформацією про можливу компенсацію морякам судна "Фаїна" від протокольного фонду президента в розмірі 1 млн. 300 тис. грн. заявляю наступне - надана інформація пов'язана з помилковим використанням мною даних, підготовлених в апараті РНБО", - сказав він.

"Тому ця інформація не має і не могла мати ніякого відношення до реальної ситуації і не відповідає дійсності", - йдеться в повідомленні Гавриша, переданому агентству "Інтерфакс-Україна" прес-службою РНБО в четвер.

"Прошу вибачення в моряків "Фаїни" і їх родичів. Упевнений, що належні виплати і компенсації будуть здійснені власником судна "Фаїна" відповідно до чинного законодавства", - підкреслив Гавриш.

Раніше Гавриш виклав інформацію про можливу компенсацію морякам "Фаїни" із протокольного фонду президента в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" у середу.

Однак на брифінгу в четвер керівник головної служби соціально-економічного розвитку секретаріату президента Роман Жуковський заявив, що кошти на компенсацію можуть бути виділені тільки з резервного фонду Кабінету міністрів, яким розпоряджається уряд.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування