Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко привітала всіх чоловіків. А Ющенка поки ні

Понеділок, 23 лютого 2009, 08:30

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко привітала чоловіків країни з Днем захисника Вітчизни, побажавши їм патріотизму, любові до України та справжнього людського щастя.

"Дорогі наші чоловіки, я щиро вітаю Вас з Вашим святом – Днем захисника Вітчизни!", - сказано у привітанні Тимошенко, розповсюдженого 23 лютого прес-службою уряду.

"Хоча я жінка, але я люблю це свято. Бо ж, це саме те свято, що випромінює мужність, силу, захист та впевненість – тих звитяг, яких часто не вистачає в житті. А окрім того, я впевнена: є кому захищати і боронити нашу Рідну Землю", - зазначає Тимошенко.

Прем’єр переконана, що "на відміну від багатьох, подекуди штучних і надуманих свят, день захисника Вітчизни – абсолютно справжній, навіть не зважаючи на історичні обставини його появи".

"Бо яка різниця, що там було під Псковом та Нарвою ледь не сто років тому. Головне, що цей День і сьогодні ми розцінюємо як свято справжньої чоловічої дружби, братерства, взаємодопомоги, честі та гідності", - стверджує Тимошенко.

"Я всім нашим дорогим чоловікам щиро бажаю успіхів, здоров’я, сердечної вдячності за працю. Я бажаю Вам патріотизму, любові до України та великого, справжнього людського щастя", - зичить прем’єр і додає: "Вірте – ми все подолаємо. Україна – сильна!".

Вітаючи чоловіків, Тимошенко жартома додає постскриптум: "А ще, як мені видається, свято 23 лютого існує і для того, щоб ніхто не забував, що рівно за два тижні – 8 березня".

Окреме привітання до Дня захисника Вітчизни прем’єр адресувала також військовослужбовцям та військовозобов’язаним Збройних Сил, інших військових формувань і правоохоронних органів, ветеранам війни і військової служби.

Вона зазначила, що це свято "уособлює самовіддане служіння Батьківщині, є символом нерозривного зв’язку поколінь і спадкоємності військових традицій", воно віддає данину мужнім людям, "готовим покласти свої знання, досвід, навіть життя на олтар захисту Батьківщини", тим, "хто захищав державу і хто в майбутньому це буде робити".

Тимошенко також зазначила, що "в бюджеті цього року на потреби оборонної сфери закладено більше грошей, аніж у попередні роки", а уряд і надалі "наполегливо здійснюватиме заходи щодо забезпечення обороноздатності і національної безпеки України, реалізації соціальних зобов’язань держави перед захисниками Батьківщини".

Як відомо, президент Віктор Ющенко має намір скасувати День захисника Вітчизни, замінивши його іншим святом.

До речі, 23 лютого Ющенко відзначає свій день народження. Цього року йому виповнюється 55 років.

Чи привітала Тимошенко його з цим днем поки що не відомо. Відповідного привітання станом на 9:30 принаймні не оприлюднено.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: