Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка думають, що МВФ декларації Тимошенко бачити не хоче

Четвер, 26 лютого 2009, 17:21

Президент Віктор Ющенко вважає, що підписання так званої "декларації", яку пропонує підписати уряд, не дозволить відновити співпрацю з МВФ.

Відповідне повідомлення поширила прес-служба президента.

"Президент вважає, що підписання так званої "декларації", що містить лише гасла і не є виразом консолідованої позиції щодо реформ, яку пропонує підписати уряд, не дозволить відновити співпрацю з МВФ", - йдеться в заяві.

Прес-служба наголошує, що про це вчора було наголошено у заяві глави секретаріату президента Віктора Балоги.

"Секретаріат президента переконаний: Міжнародний валютний фонд хоче бачити не декларації, а реальне об'єднання навколо необхідних для оздоровлення української економіки заходів", - сказано в заяві.

Секретаріат президента наголошує, що Ющенко налаштований якнайшвидше підписати лист про наміри до Міжнародного валютного фонду.

"Цей лист повинен містити узгоджені між усіма політичними силами зобов'язання української сторони, виконання яких є передумовою отримання другого траншу позики від МВФ та подальшої співпраці з ним", - йдеться в повідомленні.

"Для того, щоб узгодити позицію української сторони з цих питань, президент скликає до себе на нараду прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко, голову Верховної Ради Володимира Литвина, Голову Нацбанку Володимира Стельмаха та керівника найбільшої опозиційної фракції – "Партії регіонів" Віктора Януковича", - повідомляє прес-служба.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...