Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У КПУ не хочуть "гробити" себе через Тимошенко

Середа, 4 лютого 2009, 10:40

Член фракції Комуністичної партії Леонід Грач вважає за необхідне проголосувати за відставку чинного уряду Юлії Тимошенко.

"Я вважаю, що голосувати за відставку треба", - сказав він у Верховній Раді, відповідаючи на запитання журналістів.

Разом із тим, Грач сказав, що ЦК партії ще не ухвалювало рішення з даного питання і він висловлює свою особисту думку.

"Засідання центрального комітету на даний момент не проводилося, будемо проводити і будемо обговорювати цю проблему, після чого вирішимо – чи гробити партію до кінця, не проголосувавши за відставку Тимошенко, – і потім нічого не можна буде пояснити народу і не можливо буде відмити свою честь і гідність, – або все ж таки бути вищими за всякі обіцянки і проголосувати за відставку (уряду)", - сказав він.

"Я дотримуюся тієї думки, що треба захищати честь і гідність партії", - додав Грач.

Водночас, він не сказав, скільки ще членів фракції КПУ згодні з його позицією – за його словами, це стане зрозуміло після засідання.

На запитання чи правда, що БЮТ готовий запропонувати Компартії посаду одного з віце-спікерів, Грач сказав, що подібних пропозицій до фракції не надходило.

"Пропозицій ні по яких віце-спікерах не було і, по-друге, ще треба, щоб місце було вільне, – а воно сьогодні зайняте", - підкреслив він.

Раніше "регіонал" Олександр Єфремов заявив, що фракція Партії регіонів розраховує на підтримку комуністів у голосуванні за відставку уряду.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування