Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комуністи стверджують, що вони не повії

Середа, 4 лютого 2009, 19:56

Комуністи не проголосують у четвер за відставку уряду, якщо не буде можливості створити нову більшість у парламенті й обрати новий уряд.

Про це заявив депутат від Комуністичної партії Олександр Голуб в ефірі Шустер Live на телеканалі Україна.

"Якщо ми не зможемо створити нову більшість і новий уряд, якщо наші колеги з Партії регіонів не принесуть нам список з 200 прізвищ – от є нова більшість і ваші 27 голосів, приєднуйтеся, ми зараз призначимо Віктора Федоровича (Януковича) прем'єр-міністром і оберемо новий уряд, то я сенсу голосувати за відставку не бачу", - сказав він.

"Хоча з іншого боку, уряд заслуговує на відставку. Дії його неадекватні тій кризі, яка є", - заявив Голуб.

У той же час він зазначив, що "позиція Компартії буде визначена у четвер на засіданні президії ЦК".

Коментуючи заяву БЮТ, про те, що голоси комуністів за відставку уряду намагаються купити, депутат сказав: "Є гарний анекдот. Стоять двоє чоловіків, повз них проходить сексуальна жінка. Один іншого запитує: "Ти з нею спав?". "Ні. А ти?". "Ні". "От яка повія". От таке ж відбувається в політиці".

"Проголосують за відставку Тимошенко – взяли гроші у Фірташа й в олігархів Партії регіонів. Не проголосують – взяли гроші в Юлії Тимошенко. У цій ситуації ми будемо керуватися логікою", - сказав Голуб.

Як відомо, у четвер парламент розглядатиме питання недовіри уряду на вимогу Партії регіонів. БЮТ вже звинуватив секретаріат президента і ПР і тому, що вони скуповують депутатів під це голосування за гроші "Росукренерго".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування