Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Скандальну справу радника Черновецького закрили

П'ятниця, 6 лютого 2009, 13:31

Прокуратура Києва закрила кримінальну справу щодо радника мера Києва Леоніда Черновецького Казбека Бектурсунова за підозрою в розтлінні неповнолітніх.

Про це на прес-конференції в п'ятницю заявив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

За його словами, 4 лютого прокуратура Києва витребувала у Головного управління МВС у Києві матеріали з даної кримінальної справи, після чого прокуратура закрила її.

"Я звернувся до Генеральної прокуратури розібратися з цим питанням. Це черговий приклад безвідповідальності чиновників Київської міської державної адміністрації", - сказав Луценко.

Як відомо, київська міліція порушила кримінальну справу щодо Бектурсунова за підозрою в розтлінні малолітньої.

Перед цим повідомлялося, що студентка Анастасія та її батько шантажували Бектурсунова, вимагаючи 250 тисяч доларів за нерозголошення інформації, яка нібито свідчить про інтимний зв'язок Бектурсунова з неповнолітньою Анастасією.

За даними Комерсант-Україна, на допиті затримана Анастасія заявила про те, що Бектурсунов примушував її до інтимного життя з 14 років, а в 15 вона зробила аборт. Сам Бектурсунов це заперечував і заявляв, що його життю загрожують.

Після цього дівчина звернулася до прокуратури з заявою, в якій заперечила провину Бектурсунова і звинуватила в усьому свого спільника.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування