Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович нагадав Литвину, що він не на Привозі

П'ятниця, 6 лютого 2009, 22:24

Спікер Верховної Ради Володимир Литвин заявив про непослідовну критику Партії регіонів на адресу уряду.

Про це він сказав в ефірі телеканалу Інтер.

"Коли ви 8 грудня були за один крок до підписання угоди з Тимошенко про створення коаліції, то вас все влаштовувало в роботі уряду", - сказав Литвин, звертаючись до депутата від Партії регіонів Миколи Азарова.

"А коли у вас все розладилося, то ви сказали, що вас не влаштовує діяльність цього уряду. Коли почала падати Верховна Рада, для того, щоб не допустити розвитку сценаріїв остаточно в негативному плані, ми погодилися взяти на себе відповідальність. Щоб не був реалізований сценарій по розвалу Верховної Ради і розвалу України", - зазначив спікер.

"Верховна Рада запрацювала? Запрацювала. Так от дякуйте богу, що у вас є куди на роботу ходити", - обурився Литвин.

В свою чергу, лідер Партії регіонів Віктор Янукович, реагуючи на заяву Литвина, обурився: "Володимир Михайлович, я би просив вас не робити заяв, як на одеському Привозі".

"Ми не на Привозі знаходимось, щоб ви розповсюджували чутки на всю країну, хто з ким цілується. Ви цілуйтесь, ми вам не заздримо, але не треба цього казати, з ким ми збиралися чи не збиралися підписувати", - заявив Янукович.

"Ми такого не робили по відношенню до наших партнерів, і не робимо. Тому не робіть таких заяв більше взагалі", - наголосив він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування