Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У КВУ немає розколу через представника Ющенка, але "репутаційні ризики" були

Середа, 25 березня 2009, 17:06

У Комітеті виборців України розраховують, що призначення його колишнього керівника Ігоря Попова заступником глави секретаріату президента не позначиться на репутації організації.

Таку думку висловив прес-секретар КВУ Олександр Черненко, повідомляє УНІАН.

"Коли Ігор Попов одержав пропозицію, він радився з нами зі всіма. Були, звичайно, різні думки - хтось підтримував, хтось стримувався, тому що всі розуміли, що таке призначення має для організації репутаційні ризики. Власне, так і вийшло, але я хочу наголосити, що в Комітеті виборців працює велика команда, а не тільки Ігор Попов", - сказав він.

Черненко також зазначив, що ще передчасно говорити про можливі кандидатури на посаду голови правління Комітету виборців України.

"Ми сприйняли і зрозуміли вибір Ігоря Попова. Найближчим часом організація на засіданні правління обере нового керівника. Поки що ніяких потенційних кандидатур я не можу назвати, всередині організації відбуваються дискусії з цього приводу", - сказав він, не уточнивши можливої дати проведення засідання правління КВУ.

"У зв`язку з призначенням Попова в нашій організації немає жодних суперечностей, образ, сварок або розколу. Все відбувається в конструктивному руслі", - наголосив Черненко.

Як відомо, раніше президент Віктор Ющенко призначив Попова заступником глави секретаріату президента - представником президента у Верховній Раді. Напередодні Попов склав з себе повноваження голови Комітету виборців України.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: