Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На меморіалі жертвам Голодомору чиновники присвоїли більше мільйона

Четвер, 26 березня 2009, 16:22

Кримінальну справу порушено стосовно службових осіб Дніпропетровської райдержадміністрації, які підозрюються у розтраті 1,2 млн. грн. з бюджету при спорудженні меморіалу жертв Голодомору на Запорізькому шосе в передмісті Дніпропетровська.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на прокуратуру Дніпропетровської області.

У грудні 2008 року службові особи Дніпропетровської райдержадміністрації підписали завідомо неправдивий офіційний документ, а саме акт прийому виконаних у період з 23 по 25 грудня 2008 року будівельних робіт на загальну суму 1,2 млн. грн.

Мова йде про настил газону, посадку дерев та благоустрій під'їзної дороги, що було виконано ще у серпні-вересні 2008 року, до відкриття меморіалу президентом.

Водночас, як виявилося, у вказаний період жодних будівельних робіт не проводилося. Таким чином, незаконними діями вказаних службових осіб державі було завдано збитків на вказану вище суму.

Кримінальну справу порушено за статтею про зловживання службовим становищем та службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки.

Передбачене покарання - позбавлення волі на строк від 3 до 6 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років. Хід слідства контролюється прокуратурою Дніпропетровської області.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: