Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман хоче "увійти в серце" Західної України, щоб там полюбили Януковича

Понеділок, 30 березня 2009, 10:41

Партії регіонів потрібен час, щоб пояснити свою позицію виборцям Західної і Центральної України, оскільки цим регіонам в цій політичній силі досі не приділяли належної уваги.

Таку думку висловила "регіоналка" Ганна Герман в ефірі телеканалу TBi, повідомляє прес-служба каналу.

"Нам дуже багато потрібно працювати на Центральну і Західну Україну. Ми, по суті, ніколи не приділяли цим регіонах належної уваги. Потрібно переконати цих людей, що ми сьогодні є саме тією силою, яка виражає їхні інтереси", - сказала Герман.

Водночас вона сказала, що в партії не будуть переживати в тому випадку, якщо президент Віктор Ющенко не відгукнеться на їхній заклик про проведення дострокових парламентських і президентських виборів.

"Ми виграємо у будь-якому випадку: якщо президентські і парламентські вибори будуть достроковими, всі разом виграємо, тому що зможемо швидше змінити цю владу. Якщо не відбудуться дострокові вибори, Партія регіонів виграє час, а він нам потрібен, щоб пояснити нашу позицію, увійти в серце Східної і Західної України", - заявила Герман.

"Наша сила спокійна. І те, що ми ніколи не йшли на якісь гострі, радикальні кроки, ми завжди намагалися допомогти цьому уряду, ми пропонували альтернативні рішення, і я думаю, що народ нарешті зрозумів, що в 2004 році він зробив помилку. Замість того, щоб обрати стабільність, розвиток, обрати людей, які, може, не так красиво говорять, але дуже добре працюють, вони піддалися емоціям і гаслам", - додала вона.

За словами Герман, Янукович після поразки в 2004 році "багато працював над собою, він виріс, люди полюбили і зрозуміли його".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування