Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко закликав "досвідчених прохачів" єднатися

Понеділок, 9 березня 2009, 09:55

Президент Віктор Ющенко у своєму зверненні до народу з нагоди дня народження Тараса Шевченка закликає "намагатися діяти разом" та вірити у свої сили.

Про це повідомляє прес-служба голови держави.

"Треба вірити у нашу силу. Треба бути собою. Треба намагатися діяти разом - особливо нині. Без корисливості, продажності, захланності. Допомагаючи один одному і добре усвідомлюючи вагу тієї мети, що перед нами", - наголосив президент.

"Ми - великий, різний, непростий, щирий народ, який уміє сильно любити. Але часто і особливо переконливо - любити не себе. Ми - українці. Боремося за правду і найдужче - один з одним", - йдеться в зверненні.

"Ми – українці…Вправні шукачі себе в чужому слові і в чужому житті. Досвідчені прохачі чужої ласки по чужих столицях", - сказав Ющенко.

"Зараз складно. Зараз дуже непросто. Але все стане на свої місця. Я не маю жодного, найменшого сумніву, і цю впевненість хочу передати вам", - підкреслив він.

Президент, прем'єр-міністр Юлія Тимошенко, спікер Верховної Ради Володимир Литвин, секретар РНБО Раїса Богатирьова, голова СБУ Валентин Наливайченко, члени уряду і представники місцевої влади поклали квіти до пам’ятника Шевченка в Києві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування