БЮТ: Яценюк людина талановита, але домовлятися немає з ким

Понеділок, 13 квітня 2009, 22:40

Заступник голови фракції БЮТ у парламенті Андрій Кожем’якін заявив, що БЮТ не бачить політичної сили за Арсенієм Яценюком, з якою можна було би співпрацювати.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу, коментуючи заяву віце-спікера Миколи Томенко, який вважає, що команди Юлії Тимошенко та Яценюка змушені будуть домовлятися на майбутніх президентських виборах, щоб не допустити перемоги Віктора Януковича.

"Поки що ми не бачимо політичної сили за колишнім спікером. Я прочитав, що президент дуже добре ставиться до цієї людини, що деякі його життєві етапи відбувалися за рішенням президента", - сказав він.

"Так дійсно, я пам'ятаю життєвий етап, коли фракція, яку контролював секретаріат президента, голосувала за зняття пана Яценюка (з посади спікера). Є тільки сам Арсеній Петрович ми його всі добре знаємо, ми його оцінюємо як політика, як молоду талановиту людину, але політичної сили я не бачу", - зазначив Кожем’якін.

Відповідаючи на питання, чи віддаляється Томенко від фракції, роблячи такі заяви, депутат сказав: "Ні, Томенко не віддаляється. Він має досить серйозну посаду заступника голови парламенту, і я вважаю, що Томенко має право на свої політичні оцінки".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування