Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герасим’юк іде з партії Ющенка, бо та "зникає з політичної карти"

Вівторок, 14 квітня 2009, 10:47

Депутат фракції "НУ-НС" Ольга Герасим’юк пояснює своє бажання вийти з партії "Народний союз "Наша Україна" тим, що в ній не відбувається "жодних змін на краще".

Про це вона заявила в інтерв'ю "Газеті по-київськи", відповідаючи на запитання, чи пов'язане її рішення про вихід із "Нашої України" з тим, що на політраді партії щось трапилось.

"Це рішення через те, що навпаки – нічого в партії не стається. З часу минулого з'їзду немає жодних змін на краще", - заявила Герасим’юк.

"Рішення це в мене було готове давно, на з'їзді я тільки утвердилася в ньому. У політраді не стала брати участь, просто спостерігала, заяву офіційно про вихід ще не встигла подати, але з партії виходжу", - уточнила вона.

При цьому, за словами Герасим’юк, з рядовими нашоукраїнцями вона "у зразкових стосунках": "Це люди, які не втратили української ідеї, буду поруч із ними".

"Вони мене зараз запитують: куди йти, де взяти національно-демократичну силу, до якої можна приєднатися? Тому що "Наша Україна" зникає з політичної карти країни", - сказала Герасим’юк.

На запитання, у чому це виражається, вона пояснила:

"По всій країні з вулиць зникли прапори, символіка "Нашої України". Це, зокрема, через те, що давно закриті виконавчі комітети партії. Людям, які працювали на місцях, припинили платити зарплату. Тільки перед з'їздами видають частину зарплати і включають телефони в виконкомі".

"Зараз від партії нічого не залишилося, її ніби прибили мухобийкою. Усе орієнтоване на вибори, на окремих депутатів – їм потрібно потрапити в парламент!", - обурилася Герасим’юк

"Для мене особисто такий підхід неприйнятний – якщо пропаде ця партія, тоді вони можуть пройти за списками БЮТ або партії Литвина, для них ідея неважлива, головне – знову потрапити в будівлю під куполом. Сумно про це говорити – зникла наймогутніша, легендарна партія, яка дала країні свободу", - підкреслила вона.

На запитання про політичні плани до найближчих виборів, Герасим’юк відповіла:

"Я йду не для того, щоб кудись перейти. Не збираюся поки вступати ні в яку партію. Буду виконувати свої депутатські функції – з питань співпраці з Євросоюзом, з українських національних питань... Якщо з'явиться колись гідна національно-демократична сила – можу подумати про те, щоб її підтримати".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: