Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко витрусить кишені не тільки багатих українців?

Вівторок, 21 квітня 2009, 15:53

Остання постанова Кабінету Міністрів щодо тарифів на електроенергію передбачає підвищення тарифів для населення, що споживає на місяць більш 400 кВтч, а не 600 кВтч.

Про такий проект рішення уряду повідомив журналістам на брифінгу перший заступник глави секретаріату президента Олександр Шлапак, інформує Ліга.net.

Відповідаючи на питання журналістів, чи дійсно передбачено підвищення ціни в тому випадку, якщо місячні обсяги перевищують 400 кВтч, оскільки прем'єр-міністр і члени уряду говорили тільки про підвищення ціни для тих, хто споживає більш 600 кВтч, Шлапак відзначив, що постанова ще не видана, і він оперує її проектом, схваленим на засіданні уряду, у якому мова йде про підвищення ціни в 3,1 рази, якщо місячне споживання перевищує 400 кВтч.

Раніше уряд своєю постановою рекомендував Національній комісії регулювання електроенергетики підвищити ціни на природний газ і тарифи на електроенергію для окремих категорій населення.

У Кабміні відзначали, що підвищення тарифів зачепить тільки багатих громадян, обсяг споживання енергоресурсів якими істотно перевищує середні показники.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування