Литвин не вважає новиною плани Тігіпка

Середа, 22 квітня 2009, 14:34

Голова Верховної Ради Володимир Литвин не переймається з приводу того, що Сергій Тігіпко може очолити Трудову партію України.

Про це він сказав на прес-конференції у середу, коментуючи інформацію про те, що Тігіпко може очолити Трудову партію та взяти участь у президентських виборах, повідомляє УНІАН.

Як відомо, Трудова партія (коли її очолював Михайло Сирота) увійшла у Блок Володимира Литвина під час останніх виборів до Верховної Ради.

Литвин, коментуючи ситуацію щодо можливих процесів у Трудовій партії України, зауважив, що "нічого немає у світі сталого".

"Я до цього всього ставлюся спокійно. Дай Боже, щоб це дало позитивний результат", - додав спікер і наголосив, що "рефлексування з мого боку не буде". "Я б навіть не сказав, що це велика новина", - додав він.

Литвин наголосив: "Ми співпрацювали, хочу наголосити, з покійним Михайлом Сиротою, і цим все сказано. Нам потрібна була формальність для того, щоб створити блок".

Спікер додав, що можливість балотування Тігіпка на пост президента – "це справа кожного із 46 мільйонів українських громадян, які досягли відповідного віку" і які мають відповідне бажання.

Як відомо, раніше з'явилася інформація про те, що політрада Трудової партії України має намір рекомендувати з'їзду підтримати обрання Тігіпка на посаду глави ТПУ. Джерела стверджують, що, очоливши Трудову партію, Тігіпко оголосить про участь у виборах президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: