Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" знову загрузла в боргах

П'ятниця, 24 квітня 2009, 10:27

Керівництво партії "Народний Союз "Наша Україна" утретє перенесло погашення боргів із зарплати однопартійцям, тепер – на літо 2009 року.

Про це пише газета "Дело", нагадуючи, що проблеми з виплатою зарплати в "Нашій Україні" почалися на початку весни.

До цього центральний виконавчий комітет партії "Народний Союз "Наша Україна" розіслав по регіональних комітетах заклик відправитися повним складом у відпустку за свій рахунок на 15 днів. Потім виконком обіцяв членам партії погасити заборгованість з зарплати до 1 квітня, потім на Великдень.

Зараз у виконкомі НСНУ борги з зарплати воліють не коментувати, посилаючись на брак часу.

Заступник голови партії "Наша Україна" Зіновій Шкутяк заявив, що повністю борги з зарплати погасять після того, як пройде перереєстрація членів партії. Завершити її збираються до літа – до проведення чергового з'їзду.

Попередньо політраді партії рекомендували провести його 27 червня.

Загальна сума зобов'язань НСНУ на кінець березня досягала 37 мільйонів гривень. Значну частину суми складають борги з зарплати й комунальних платежів.

Поліпшення ситуації в пропрезидентській партії пов'язували з призначенням заступника голови секретаріату президента Романа Безсмертного головою виконкому НСНУ. Однак і цього не сталося.

Заступник виконкому НСНУ Олександр Ропотенко раніше в інтерв'ю запевняв, що йому "вдалося домовитися зі спонсорами", але відмовлявся називати їхні прізвища.

Джерела видання в партії говорили, що цими спонсорами можуть бути ті, хто фінансував партію "Єдиний Центр", контрольовану главою секретаріату президента Віктором Балогою.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...