Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Людина Тимошенко вмовила Світовий банк збільшити масштаби

Неділя, 26 квітня 2009, 15:16

Керуючий директор Світового банку Нгозі Оконджо-Івела висловила готовність збільшити масштаби співпраці Світового банку та України і привітала прогрес у відносинах сторін.

Про це йшла мова під час зустрічі віце-прем’єр-міністра Григорія Немирі з Керуючим директором Світового банку у рамках його офіційного візиту до США, повідомляє прес-служба уряду.

Cторони обговорили стан та перспективи співпраці між Україною та Світовим банком.
Під час зустрічі Немиря поінформував свою співрозмовницю про зусилля уряду, спрямовані на подолання наслідків світової фінансової кризи.

Сторони також обговорили питання співробітництва України з іншими фінансовими установами, зокрема з МВФ.

Григорій Немиря поінформував Оконджо-Івелу про домовленості, які було досягнуто минулого тижня під час перебування місії МВФ у Києві, та висловив сподівання, що вже найближчим часом Україна отримає другий транш кредиту стенд-бай МВФ.

Крім того, 25 квітня віце-прем’єр-міністр провів зустріч з керуючим директором МВФ Домініком Стросс-Каном.

Cторони обговорили стан та перспективи співпраці між Україною та МВФ. Окремо вони зупинилися на домовленостях стосовно виділення другого траншу кредиту стенд-бай, які було досягнуто минулого тижня під час перебування місії МВФ у Києві.

Немиря наголосив, що досягнення домовленостей з МВФ щодо надання Україні фінансової підтримки є важливою подією для нашої країни. За його словами, продовження співпраці з МВФ також дозволить Україні крок за кроком поступово і впевнено виходити з кризи.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування