Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко розказала про свою найкращу професію

Неділя, 10 травня 2009, 13:08

Президент Віктор Ющенко привітав жінок із Днем матері.

Про це повідомляє прес-служба голови держави.

"У цей святий для кожного з нас день низько вклоняємося й щиро дякуємо вам, дорогі наші матері, за ваше велике серце, за ніжність і ласку, за безмежне терпіння і щоденну копітку працю", - йдеться у вітанні.

"Найщиріші слова подяки адресую багатодітним матерям та жінкам, які стали турботливими неньками для дітей-сиріт. Ви - уособлення доброти, милосердя й шляхетності, ви піклуєтеся про наше найдорожче багатство -дітей, віддаєте їм світло, тепло і щедрість своєї душі", - зазначив президент.

"Вітаю українських матерів у всьому світі. Вклоняюся представницям нашої діаспори, які з покоління в покоління прищеплюють своїм дітям національний дух. Вклоняюся українським жінкам, які працюють у чужих краях, щоб забезпечити майбутнє своїх синів і дочок", - сказав Ющенко.

"Материнство - це джерело нашого буття, основа сім'ї, роду і народу. Бути матір'ю - безцінний Божий дар. Це велика відповідальність - виростити своїх дітей здоровими фізично і морально, добрими й сильними у житті, гідними громадянами української держави. Нехай нагородою вам стане любов ваших дітей та їхня щаслива доля", - сказано у вітанні.

Також матерів привітала прем’єр Юлія Тимошенко, повідомляє прес-служба уряду.

"Де б ми не були і що б не робили, куди б не закинула нас доля і що б з нами не трапилося, ми знаємо, що материнське серце все відчуває, про все знає. Ми впевнені, що мама завжди поспішить нам на допомогу, незважаючи на те, скільки нам років – три чи тридцять. Немає у цілому світі святішої і кращої "професії", ніж материнство", - зазначила вона.

"Я бажаю вам здоров’я, родинного тепла, любові та справжнього людського щастя. Хай ваші діти – найкращі і найгарніші у світі – приносять вам лише радість та втіху!", - наголосила Тимошенко.

У свою чергу співвітчизниць привітав спікер парламенту Володимир Литвин, повідомляє прес-служба Верховної Ради.

"Хоча запровадження Дня матері в Україні відбулося порівняно недавно, його сутнісна святковість традиційно міцно вкорінена в нашу національну свідомість. Ім’я матері було священним в усі часи. Воно - символ життя, його початок, першооснова, берегиня", - йдеться у вітанні.

"Доземний уклін вам, любі наші матері, за ваші щоденні труди, безсонні ночі й безкінечні турботи, виправдання яких має стати сенсом і смислом нашого життя. Миру, добра, благополуччя, прихильності долі вам на довгі і щасливі літа", - побажав Литвин.

Также матерей поздравил лидер Партии регионов Виктор Янукович, сообщает пресс-служба партии.

"Мама – это самое дорогое и святое слово мы проносим через всю жизнь. Ваше материнское сердце согревает и дает нам силы, учит нас добру и миру", - говорится в поздравлении.

"Пусть и в этот день, и во все последующие возвращается к вам ваша материнская любовь теплом и заботой ваших детей, безграничным уважением нашего общества", - отметил лидер регионалов.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування