Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко – це іспит на зрілість для Тимошенко, вважають у "Регіонах"

Середа, 13 травня 2009, 11:53

Пошук виходу з конфліктної ситуації з міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком є іспитом на зрілість для прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

Таку думку висловив член фракції Партії регіонів Олександр Єфремов на брифінгу в середу.

"З мого погляду, питання сьогодні стоїть навіть не про Луценка. Сьогодні проходить (іспит) на зрілість Тимошенко", - заявив Єфремов.

"Або для неї найважливіше - її особисті інтереси, або вона стане державним політиком, і для неї будуть важливі інтереси нашої держави і її авторитет", - додав депутат.

Єфремов назвав інцидент із Луценком в Німеччині ганьбою для України.

"Партія регіонів відкрито і прозоро сказала, давайте зайдемо і приймемо рішення по відставці міністра Луценка і підемо далі працювати. Наші колеги намагаються зберегти цього міністра у владі", - зазначив депутат.

Єфремов повідомив, що переговори з відновлення роботи Верховної Ради закінчено.

"Володимир Литвин відбуває у відрядження в Санкт-Петербург, його два дні тут не буде. Але консультації будуть проводитися далі. В залежності від їхньої результативності ми можемо сказати, коли Верховна Рада почне роботу", - сказав депутат.

"Але ми переконані, що чим швидше ми вирішимо питання по Луценку, тим швидше ми знайдемо порозуміння всередині Верховної Ради щодо подальшої роботи", - додав Єфремов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: