Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка натякнули Раді, що вибори треба призначати на січень

Середа, 13 травня 2009, 19:19

Заступник голови секретаріату президента Ігор Пукшин заявив, що рішення Конституційного Суду вказує політичним силам на необхідність керуватися при прийнятті рішень Конституцією, а не політичними амбіціями.

Рішенням Конституційного Суду визнано такими, що не відповідають Основному Закону норму закону про вибори президента та постанову Верховної Ради про призначення чергових виборів президента на 25 жовтня, нагадує прес-служба голови держави.

"Таким чином рішення Конституційного Суду вказує усім політичним силам на необхідність керуватися при прийнятті рішень виключно Конституцією, а не політичними амбіціями", - наголосив він.

На думку Пукшина, після відповідного рішення КС було б логічним, щоб парламент визначив дату президентських виборів, що відповідає рішенню Конституційного Суду та Конституції.

Як відомо, президент Ющенко звернувся до КС після того, як парламент призначив чергові вибори президента на 25 жовтня. Секретаріат президента вважає, що вибори мають відбутися 17 січня наступного року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування