Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко кличе Тимошенко, Януковича і Стельмаха до себе

П'ятниця, 15 травня 2009, 15:20

У понеділок, 18 травня, президент Віктор Ющенко проведе нараду за участю вищого керівництва держави та лідерів політичних сил з питань узгоджених дій щодо подолання кризових явищ.

Про це повідомляє прес-служба президента.

На нараду запрошені прем'єр Юлія Тимошенко, голова Нацбанку Володимир Стельмах та лідер Партії регіонів Віктор Янукович.

Головна мета наради - обговорення єдиного загальнонаціонального антикризового плану, зокрема, виконання положень Меморандуму з МВФ.

Також на засіданні буде обговорена ситуація, що склалася на газовому ринку. На думку президента, основні політичні сили повинні узгодити спільний план врегулювання існуючих проблем, в першу чергу пов'язаних з фінансовим станом НАК "Нафтогаз України".

Для цього Уряд повинен розробити необхідні зміни до законодавства та власних нормативних документів з метою посилення платіжної дисципліни та покращання фінансового стану НАКу.

Також у зв'язку зі зменшенням споживання газу, балансування фінансових потоків монополіста може вимагати зменшення обов'язкового обсягу закупівлі газу, що може потребувати відповідних переговорів з російською стороною.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування