Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонали" хочуть, щоб бійку Луценка розслідував Шуфрич

Вівторок, 19 травня 2009, 11:06

Регламентний комітет Верховної Ради просить відкласти створення тимчасової комісії щодо передачі права власності на телеканал "Інтер" у зв’язку з надходженням нових документів у цій справі.

Про це на засіданні парламенту у вівторок заявив голова комітету "регіонал" Олександр Єфремов.

"На засіданні регламентного комітету ми розглянули комісію по "Інтеру". У зв’язку з тим, що поступили заяви членів сім’ї (Плужнікова), до речі не дуже приємні для авторів комісії, і документи від Генпрокуратури, комітет вирішив відкласти розгляд цього питання. Треба уважно розібратися з заявами і повернутися на наступному засіданні. Ми би просили дати нам можливість у комітеті завершити розгляд цього питання", - сказав він.

Говорячи про проект постанови про створення ТСК про участь міністра внутрішніх справ Юрія Луценка в інциденті у Франкфуртському аеропорту, Єфремов обурився тим, що її керівниками можуть стати колеги Луценка.

"Ми не розуміємо, як може створюватися комісія, яку очолюють представники фракції, в якій фактично перебуває Луценко. Тобто рука руку миє, чи що виходить?", - сказав він.

У зв’язку з цим, за його словами, "регіонали" зареєстрували свій проект постанови з новим складом комісії.

На це спікер Володимир Литвин пообіцяв включити цю постанову у порядок денний.

Як відомо, у Верховній Раді зареєстровано проект постанови про створення ТСК щодо Луценка за авторством БЮТівця Ігоря Воротнюка. У ньому пропонується обрати головою комісії БЮТівця Романа Забзалюка, а його заступником – "регіонала" Леоніда Кожару.

У проекті постанови "регіонала" Владислава Лук’янова пропонується обрати головою ТСК "регіонала" Нестора Шуфрича, а заступником голови ТСК - БЮТівця Забзалюка.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування