Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко кажуть, що Ющенко знову не пускає до неї губернаторів

П'ятниця, 22 травня 2009, 16:28

Кабмін заявляє, що секретаріат президента заборонив губернаторам брати участь в урядовій нараді з питань соціально-економічного розвитку сільських населених пунктів, запланованій на суботу.

Про це йдеться у заяві прес-служби Кабміну.

"Це (заборона) трапляється вже не вперше. Журналісти пам’ятають, як губернатори дружно ігнорували селекторні наради з різних питань, які ініціювала прем’єр-міністр Юлія Тимошенко як глава виконавчої влади в Україні. Були припущення, що жорсткі заборони представникам виконавчої влади на місцях роздавав екс-керівник секретаріату президента Віктор Балога. Та сьогодні змушені констатувати: Балога пішов, а протидія прем’єру, небачений і безглуздий опір – залишились", - сказано у ній.

У Кабміні називають такі "спроби в умовах світової фінансової кризи продовжувати руйнувати вертикаль виконавчої влади справжнім злочином проти власного народу".

"Нам шкода, що президент, який хизується своїм сільським походженням, своїми діями так відверто зневажає мільйони українських селян. Нам шкода і тих губернаторів, які вимушені "брати під козирьок” всі вказівки Віктора Ющенка, не думаючи ані про реальний стан справ у своїх областях, ані навіть про власне політичне майбутнє, беручи участь у безглуздій політичній боротьбі, особливо в той час, коли аграрії так потребують державної допомоги", - йдеться у заяві.

При цьому у Кабміні називають заплановану нараду "безпрецедентним форумом", який має зібрати "максимальну кількість сільських і селищних голів – понад 11 тисяч осіб".

"Нарада з питань соціально-економічного розвитку сільських населених пунктів обіцяє стати надзвичайно результативною: вже зібрано пропозиції селян, підготовлені проекти нормативно-правових актів, спрямовані на вирішення реальних проблем українського села, а не на чергові порожні декларації", - сказано у заяві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: