Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко заперечує свої війни чи диверсійну діяльність

Понеділок, 25 травня 2009, 17:27

В Кабінеті міністрів заперечують ведення "кадрових війн" проти певних міністрів.

Так прес-служба уряду відреагувала на заяву президентського прес-секретаря щодо недоречності постійних змін міністрів у Кабінеті міністрів.

"З подивом ознайомилися із побажанням президента Віктора Ющенка стосовно припинення кадрової війни урядом України....Кабінет Міністрів не вів, не веде і не збирається вести жодних воєнних дій, партизанських воєн чи диверсійної діяльності", - заявили в уряді.

Там також наголосила, що "на відміну від президента України, уряд не бере в заручники губернаторів областей та керівників місцевих адміністрацій, не пускаючи їх на засідання Кабінету Міністрів".

"Уряд України не зважає на численні, регулярні, свідомі провокації та авантюри, що надходять на його адресу з боку президентської команди. Єдина "війна", яку сьогодні веде уряд, - це війна з наслідками тотальної світової фінансової кризи", - йдеться в заяві.

В уряді переконують, що налаштовані на конструктивну співпрацю всіх політичних сил, всіх інститутів влади та структур громадянського суспільства.

"Якщо ж президент України Віктор Ющенко, вимагаючи від Уряду "припинити кадрові війни", має на увазі згортання боротьби з корупцією в Міністерстві оборони, з наслідками правління попереднього керівництва Фонду держмайна, з наслідками діяльності його спонсорів у газовій сфері, то ми на цю пропозицію пристати не можемо. З такими людьми і з цими ганебними явищами ми будемо боротися навіть незважаючи на сильне роздратування", - йдеться в заяві.

Як відомо, прем’єр ініціювала відставку міністра оборони Єханурова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування