Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман нагадала Тимошенко байку: "лєто красноє пропєла"

Вівторок, 5 травня 2009, 18:12

Фракція Партії регіонів наполягатиме на якнайшвидшому розгляді у Верховній Раді антикризової програми уряду.

Про це заявила заступник голови фракції Партії регіонів Ганна Герман в інтерв’ю агентству УНІАН.

За її словами, це питання буде поставлено на засіданні погоджувальної ради лідерів фракцій та голів комітетів парламенту наступного тижня, коли Верховна Рада працюватиме у пленарному режимі.

"Ми, безперечно, вимагатимемо від влади, щоб вона якнайскоріше подала антикризову програму до парламенту", - наголосила Герман.

За її словами, "зараз дорога кожна година, оскільки вже і так часу багато втрачено".

Вона додала, що "в Україні уже рік криза гуляє, а програми і досі немає".

На думку Герман, треба зробити все, щоб ситуація не повторилася, як у відомій байці, коли "лєто красноє пропєла", а нічого не буде зроблено.

На запитання, чи може антикризова програма об’єднати політичні сили у нову коаліцію, Герман відповіла: "Для нас питання коаліції другорядне, а на перший план виходить необхідність прийняття антикризової програми".

Вона не виключила, що навколо такої програми могли б політичні сили об’єднатися, і додала, що рішення фракції Партії регіонів з цього приводу немає.

Герман, висловлюючи свою власну позицію, зазначила, що в разі прийняття усіх пропозицій Партії регіонів до антикризової програми вона може бути підтримана фракцією.

На запитання, чи у такій ситуації має стояти питання про переформатування уряду, Герман відповіла: "Я особисто вважаю, що, звичайно", - і додала, що задля реалізації нової програми потрібні зміни в уряді.

Водночас, вона наголосила, що на сьогодні "ми не маємо ніякої інформації про те, чи пропозиції Партії регіонів враховані" урядом.

"12-те число (12 травня, перший день роботи парламенту в сесійному режимі після роботи в комітетах, фракціях та округах) дасть відповіді на багато питань", - зазначила Герман.

За її словами, йдеться про те, наскільки політичні сили "знайдуть в собі сили" об’єднатися для подолання кризи.

Герман наголосила, що "кожен крок, кожен захід, який буде скерований на подолання кризи, буде нами зроблений". "Головна наша ціль – вихід з кризи, і задля цього ми готові на всі кроки, які потрібні", - заявила депутат.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування