Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко зареклася коментувати Ющенка. Їй знову всі заважають

Середа, 10 червня 2009, 12:32

Прем’єр Юлія Тимошенко відмовляється надалі коментувати критичні висловлювання президента Віктора Ющенка.

Про це вона сказала на спільній прес-конференції з постійним представником МВФ в Україні Максом Альєром.

На прохання журналіста прокоментувати критику на її адресу збоку президента щодо невиконання нею обіцянки щодо повернення заощаджень вкладникам Ощадбанку СРСР, Тимошенко відповіла:

"Я не вважаю за доцільне коментувати будь-яку критику президента. Вона носить дивний характер, тому витрачати на це такий дорогий час цієї прес-конференції я не буду".

"Я для себе прийняла впевнене рішення, що я не буду коментувати будь-яку критику президента. Він – президент країни, і хай добуває свої повноваження. А я буду робити свою справу і захищати країну від кризи", - додала вона.

На уточнююче запитання, чи піде вона у відставку, як вона обіцяла, у разі невиконання передвиборчої обіцянки про повернення усіх заощаджень вкладникам Ощадбанку СРСР протягом двох років, Тимошенко відповіла:

"Ви спостерігали, як усе це відбувалося. Як тільки мені припинять заважати, я зроблю все, що обіцяла людям. Зараз я теж намагаюся крок за корком виконувати програми, які я брала на себе, коли йшла на парламентські вибори".

При цьому Тимошенко заявила, що першу 1000 гривень з заощаджень вкладників Ощадбанку СРСР отримало 8 мільйонів громадян України.

"Це цифра і обсяг грошей, який ніколи за часи незалежності не повертався в якості заощаджень. Але ми продовжимо цю програму, коли мені не будуть заважати", - сказала вона.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування