Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіоналам генерал подобається більше, ніж Богатирьова

Середа, 10 червня 2009, 22:05

Начальник Генштабу Сергій Кириченко більше відповідає посаді міністра оборони, ніж секретар РНБО Раїса Богатирьова, вважаєе депутат від Партії регіонів Анатолій Кінах.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу.

На питання, хто з цих можливих кандидатів на посаду міністра більше імпонує Партії регіонів, депутат зазначив: "Питання не в особистих симпатіях".

"Чесно і прямо, то наші Збройні сили знаходяться у дуже важкому стані. І погіршується останні два роки. По суті зірвана повністю державна програма реформування і розвитку збройних сил до 2011 року, недофінансування за попередні три роки склало біля 12 мільярдів гривень", - заявив Кінах.

"Безумовно, дуже важливо, щоб президент коли вноситиме кандидатуру, мав державницькі аргументи і довів до Верховної Ради, що ця людина фахівець, державник. Якщо це зробити розумно і аргументовано, то можна знайти спільне рішення по відповідній кандидатурі", - зазначив він.

"Богатирьова розумна жінка і вона сама спроможна зробити висновок, що це посада не для неї. Кириченко ближче до тих вимог, про які я сказав", - вважає депутат.

Коментуючи інформацію ЗМІ про те, що нібито президент Віктор Ющенко та лідер опозиції Віктор Янукович домовилися, що цю урядову квоту можна буде заповнити завдяки спільному голосуванню у парламенті, Кінах зазначив: "Ми не обговорювали це питання".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування