Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко викликає Шуфрича і Джигу на дуель. Шуфрич готовий

Четвер, 18 червня 2009, 17:53

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко готує судові позови проти тих політиків, які "безпідставно обвинувачували його після скандалу у франкфуртському аеропорту".

У їхню кількість потрапили "регіонали" Нестор Шуфрич і Микола Джига, заявив Луценко на прес-конференції у Львові.

Разом з тим, Луценко пообіцяв не позиватися до депутата від Партії регіонів Ганни Герман, оскільки "співчуває її горю" (у Герман днями загинув син).

Луценко вимагає спростувань або вибачень з боку Шуфрича і Джиги "за безпідставні обвинувачення".

Як відомо, після скандалу з главою МВС у Німеччині Джига заявив, що Луценко "скрізь у чомусь замараний, і вічно викручується". "Де не подивися, він скрізь у чомусь замараний, і вічно викручується, щоб уникнути відповідальності. Хоча його місце вже давно у в'язниці, за надійними ґратами", - підкреслив депутат. За його словами, якщо скандал у Німеччині виявиться правдою те "це - ганьба для країни".

Що стосується Шуфрича, то він очолив одну з тимчасових слідчих комісій парламенту по розслідуванню інциденту з Луценком.

У свою чергу Шуфрич заявив про готовність зустрітися з Луценком в суді.

"Я сподіваюся, що це не просто слова, і Луценко це зробить насправді. Тому що те, що ми пред'явимо в суді, поставить крапку на багатьох спекуляціях навколо піднятого Луценком питання", - сказав Шуфрич.

"Але я рекомендував би Юрію Віталійовичу почекати до оголошення наявної в розпорядженні комісії інформації, - може бути, після цього в нього пропаде будь-яке бажання звертатися в будь-які судові інстанції. Однак, підкреслюю, це право Луценка, я з задоволенням зустрінуся з ним у суді, тим більше що ми вже в Луценка суди вигравали не один раз", - додав Шуфрич.

У той же час він рекомендував Луценку "якнайшвидше підняти на трибуну Верховної Ради і покаятися і вибачитися перед Борисом Колесніковим", і таким чином виконати рішення суду.

, Ліга.net

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування