Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко поки не бачить своїх супротивників

Четвер, 18 червня 2009, 18:47

Позаштатний радник прем'єр-міністра, співголова ради інвесторів при Кабміні Сергій Тігіпко повідомив, що залишив все займані посади для підготовки до участі в президентських виборах.

На прес-конференції в Запоріжжі в четвер він заявив про готовність кількох політичних партій та окремих політиків підтримати його на президентських виборах.

"Є кілька політичних партій, які готові підтримати. Політики починають приєднуватися. Практично я працюю третій день", - сказав Тігіпко. Разом з тим, він не уточнив, про які саме партії і політиків йде мова.

На його думку, в президентських виборах в Україні візьме участь "велика кількість кандидатів", але основна боротьба розгорнеться між 4-5 кандидатами.

"Я думаю, 4-5 чоловік будуть мати дуже близькі шанси. Я впевнений, що не буде великого розриву між 1-м и скажімо 3-4 місцем. Це будуть дуже близькі рейтинги, близькі показники", - зазначив Тігіпко.

Він сказав, що "поки що не бачить" власних супротивників.

"В українській політиці нам дійсно не вистачало гарної конкуренції. Я складу гарну конкуренцію цілого ряду людей", - підкреслив він.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: