Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Люди МВФ обіцяють приїхати вчасно

Четвер, 18 червня 2009, 19:11

Місія Міжнародного валютного фонду планує прибути до Києва для другого перегляду кредитної програми stand by у другій половині червня, як офіційно і було заявлено.

Про це повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" голова представництва МВФ у Києві Макс Альєр.

Також Альєр зауважив, що не буде нічого страшного, якщо місія прибуде в Україну декількома днями раніше оприлюдненої українською стороною дати або, скажімо, на тиждень пізніше.

"У цьому немає нічого страшного", – сказав він, повідомляє УНІАН.

Разом із тим, Альєр підкреслив, що вважає не зовсім коректним поширення інформації про деталі переговорів до їх завершення. "Оприлюднення інформації про хід переговорів до їх офіційного завершення не входить в традиції роботи МВФ", – зазначив він.

Також Альєр повідомив, що в силі залишаються офіційні прогнози МВФ щодо макроекономічних показників економіки України за підсумками 2009 року від 2 червня, згідно з якими падіння ВВП в Україні очікується на рівні 8%.

"Аналіз прогнозних макропоказників і їх коректування, у разі потреби, проходитимуть в ході роботи місії МВФ в Україні", – зазначив постійний представник МВФ в Україні.

Раніше повідомлялося, що запланований на 24 червня візит місії МВФ перебуває під загрозою зриву через дії української влади.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: