Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рада порекомендувала Тимошенко зайнятися "стахановцями"

Вівторок, 2 червня 2009, 18:28

Верховна Рада прийняла постанову про підготовку та відзначення 75-річчя стаханівського руху.

Згідно з постановою, парламент підтримує ініціативу мешканців міста Стаханов Луганської області про відзначення цієї дати на державному рівні, повідомляє сайт Верховної Ради.

Парламент рекомендує Кабінету міністрів у плані заходів з нагоди цієї дати передбачити проведення урочистостей та культурно-масових заходів в обласних центрах та у місті Стаханов Луганської області, вшанування на місцях ветеранів праці та передовиків виробництва.

Також планується створення і оснащення медичних реабілітаційних центрів для шахтарів, ветеранів праці та інвалідів, впорядкування пам'ятних місць і пам'ятників, пов'язаних з історією стахановського руху, проведення ремонтних та реекспозиційних робіт у музеї стаханівського руху.

Планується також запровадити всеукраїнське змагання "За високі досягнення у праці" з нагоди 75-річчя стаханівського руху, провести тематичні виховні заходи у навчальних закладах, екскурсії і лекції з історії стаханівського руху в історичних та краєзнавчих музеях; організувати спортивні змагання, естафети пам'яті тощо.

За прийняття постанови проголосували 336 народних обранців.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування