Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міністр вважає, що КРУ вчинило неетично

Вівторок, 2 червня 2009, 22:24

Міністр житлово-комунального господарства Олексій Кучеренко вважає, що голова КРУ Микола Сивульський порушив етичні норми, заявивши по телебаченню про нецільове використання коштів міністерством.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу.

"Я вважаю, що будь-який орган, КРУ, СБУ, прокуратура має і мусить перевіряти все що завгодно в цій країні, але треба ж розуміти, що далі з цим робити. Якщо це перевірка – треба виносити на Кабмін і мають відповідати по всій вертикалі від міністра, якщо він винний, до керівника управління", - зазначив міністр.

"Але якщо у вас є якась інформація, виходити з неперевіреною інформацією на екрани – тут просто є порушення етики. Етики командної роботи", - вважає Кучеренко.

"Дійсно, є по одному місту факт, що міський муніципалітет замість двох старих котлів встановив ще більш старіші. Це, на жаль, у Дніпропетровський області, яка славиться відсутністю контролю", - пояснив він.

Міністр зазначив, прийняті "відповідні кадрові рішення, і той начальник управління вже не працює".

На його думку, цей факт свідчить про неефективність державної системи субвенцій.

"Буде організована перевірка по всім регіонам...буде підготований звіт на уряд, і уряд буде приймати рішення стосовно того, що відбулося", - сказав Кучеренко.

Як відомо, раніше Сивульський повідомив про нецільове використання МінЖКГ 1,5 мільярда гривень субсидії на енергозбереження.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування