Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко просить Медведька проконтролювати справу, в якій проходить її депутат

Понеділок, 22 червня 2009, 13:24

Прем’єр Юлія Тимошенко звертається до генпрокурора Олександра Медведька з проханням взяти під особистий контроль розслідування інциденту за участі БЮТівця Віктора Лозинського, що стався на Кіровоградщині.

"Сподіваюся на всебічне та об’єктивне розслідування обставин справи без огляду на її політичну складову", - сказано у зверненні Тимошенко, повідомляє прес-служба Кабміну.

Тимошенко і Кабмін обіцяють "надати усю необхідну підтримку" у розслідуванні цієї справи.

Як відомо, 16 червня близько 20.00 неподалік від смт. Голованівськ Кіровоградської області в результаті сутички з Лозинським, Голованівським районним прокурором Євгеном Горбенком і начальником Голованівського райвідділу міліції Михайлом Ковальским загинув чоловік 1954 року народження.

Депутат разом з місцевими керівниками прокуратури і МВС їхав в автомобілі уздовж мисливських угідь. У людині на узбіччі вони запідозрили браконьєра.

Згідно з попередніми даними, той стріляв у бік машини. Після цього між чоловіками виникла сутичка, у результаті якої депутат, прокурор і працівник правопорядку затримали нападника.

Чоловіка було доставлено до Голованівської центральної райлікарні з діагнозом "травматичний шок і вогнепальне поранення", де він помер під час надання медичної допомоги.

У Лозинського, Горбенка і Ковальського діагностовано порізи й удари. У загиблого було виявлено й вилучено дві одиниці вогнепальної зброї і ніж.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: