Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Експертиза підтвердила переломи у загиблого, з яким пов'язують члена БЮТ

Середа, 24 червня 2009, 14:43

Тіло загиблого чоловіка на Кіровоградщині, у можливій причетності до вбивства якого підозрюється член БЮТ Віктор Лозинський, вже віддали матері після експертизи у Києві.

Про це журналістам у середу повідомила уповноважена Верховної Ради з прав людини Ніна Карпачова.

"Учора матері було віддано тіло цієї людини, яка була вбита. За даними прокуратури, його було доставлено абсолютно роздягненим на судово-медичну експертизу зі слідами від наручників", - розповіла Карпачова.

"Людина має переломи ребер та перелом ноги - і експертиза це довела", - наголосила омбудсман.

Водночас Карпачова порадила дочекатися результатів розслідування з цього приводу і закликала "не робити з цього виключно політичну справу".

Також, за словами омбудсмана, вона порекомендувала депутатам створити тимчасову спеціальну комісію для розслідування обставин інциденту.

Як відомо, 16 червня у Голованівському районі Кіровоградської області внаслідок сутички з членом БЮТ Лозинським, Голованівським районним прокурором Євгеном Горбенком і начальником Голованівського райвідділу міліції Михайлом Ковальським загинув чоловік 1954 року народження.

Учасники інциденту стверджують, що запідозрили у загиблому браконьєра, причетність до вбивства вони заперечують.

Водночас у вівторок з'явилася інформація про те, що на тілі загиблого нарахували 9 вогнепальних поранень, переломи ребер та інші травми.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...