Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко каже, що сила Ющенка діє проти України

Середа, 24 червня 2009, 17:37

Вихід представників "Нашої України" з уряду буде рішенням проти України.

Про це заявила прем'єр-міністр Юлія Тимошенко на прес-конференції у середу, коментуючи намір НСНУ розглянути на з'їзді доцільність перебування в коаліції та можливе відкликання своїх міністрів.

"Я знаю, що в суботу планується з'їзд НСНУ, і президент поставив завдання перед своєю командою, щоб на з'їзді "Нашої України" було ухвалено рішення про вихід з коаліції й вихід міністрів з уряду", - заявила вона.

"Я мушу сказати, що моя позиція діаметрально протилежна – я намагаюся об'єднати всіх перед обличчям кризи. Я намагаюся згуртувати ряди влади і готова абсолютно конструктивно й результативно працювати з усіма гілками влади", - зазначила прем'єр.

Тимошенко наголосила, що сьогодні в інтересах країни максимальне об'єднання всіх політиків, всіх політичних сил, а тим більше президента і уряду. "Мені шкода, що хтось пропонує іншу політику", - сказала вона.

Водночас, за її словами, такі дії не вплинуть ні на цілісність коаліції, ні на цілісність і згуртованість уряду.

"Тому якщо таке рішення буде буде прийнято, мені буде шкода, що такі рішення взагалі народжуються. Це буде рішення проти України", - наголосила Тимошенко .


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування