Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко жалкує, що Майдан привів Ющенка до влади

Вівторок, 9 червня 2009, 18:56

Прем’єр Юлія Тимошенко шкодує, що Помаранчева революція привела до влади президента Віктора Ющенка.

Про це вона сказала під час своєї прес-конференції у Кабміні, коментуючи заяви президента про можливе банкрутство "Нафтогазу", якщо не буде проведене реформування кампанії.

Прем’єр вважає, що "це чергове істерика, яка під собою немає ніяких фактів і реальних обставин". "Це чергове нагнітання ситуації, яке дестабілізує країну, розхитує фінансовий стан країни, розхитує економіку", - заявила прем’єр.

"Ви собі просто уявіть у будь-якій державі, будь-який щоб президент виступав з такими промовами. Ви розумієте, що слово президента здатне або побудувати країну, або її зруйнувати, тому що це слово слухає весь світ?", - запитала Тимошенко.

"У "Нафтогазу" є кредитори, є партнери і після таких заяв президента, як ви думаєте, як себе буде поводити кредитній рейтинги Нафтогазу, кредитні рейтинги країни, як себе буде поводити ставлення інвесторів?", - зазначила вона.

"Ви розумієте, що це робиться свідомо, що це робиться сплановано? Сплановано руйнується країна, сплановано вона дестабілізується", - наголосила прем’єр.

Тимошенко пожалкувала, що "помаранчева революція привела такого лідера до влади".

Крім того, вона заявила, що "Нафтогаз" закачає газ у ПГС.

"Не слухайте ніяких істерик, критиканства, Я взяла в свої руки всю систему поставок газу. Газ буде закачаний", - наголосила прем’єр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування