Семенюк обіцяє не воювати з Морозом

Середа, 22 липня 2009, 18:19

Член Соцпартії Валентина Семенюк-Самсоненко заявляє, що не буде балотуватися на посаду президента у випадку, якщо лідер СПУ Олександр Мороз сам вирішить йти на вибори.

"Я ще раз кажу: я поважаю Олександра Олександровича. Передумав він чи передумає - нема питань, я виступати проти Мороза не буду", - сказала Семенюк в інтерв'ю Обкому.

У той же час вона сказала, що в президенти її висунув з'їзд партії, і вона виконує його рішення.

"Я ще раз кажу: рішення з'їзду є, я його виконую. Мендуся я за останній час не бачила і не питала. І не вважаю за потрібне навіть питати, тому що є рішення з'їзду", - зазначила Семенюк, коментуючи заяву члена СПУ Ярослава Мендуся про те, що балотуватися у президенти від СПУ має намір Мороз.

Семенюк також спростувала інформацію про своє бажання вийти з СПУ.

"Це неправда, я такого ніколи не зроблю. Це навіть якщо постане питання про те, що я не буду балотуватися або буде яке інше рішення. Я - солдат партії, завжди виконую її рішення", - сказала вона.

"Я ще раз заявляю: я ніколи з партії не вийду. Я в 92-му році, коли старшій доньці було 11 років, а молодшій - 8, їздила на всі з'їзди партії. І пам'ятаю, як говорила покійному своєму першому чоловіку, що треба цю босоту зупиняти. Тому що про справедливість будуть говорити всі. І ми повинні бути напоготові", - додала Семенюк.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування