Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Грецьке посольство відмовляється відправляти грубіяна додому

Вівторок, 28 липня 2009, 15:04

У посольстві Греції в Україні спростовують інформацію про те, що прийнято рішення відправити на батьківщину консула, який нагрубив українці під час оформлення візи.

"Ця інформація не має ніяких підстав, посольство розцінює її як таку, що не відповідає дійсності", - повідомили в посольстві Греції в Києві.

У свою чергу прес-секретар МЗС України Василь Кирилич у коментарі агентству підкреслив, що рішення щодо продовження роботи консула в Україні в цій ситуації приймає винятково грецька сторона.

"Зі своєї сторони МЗС України відреагував на цей випадок із громадянкою України і грецьким консулом", - сказав він.

Кирилич пояснив, що представники керівництва зовнішньополітичного відомства провели розмову з послом Греції, який пообіцяв провести внутрішнє розслідування цього інциденту. Крім того, була проведена розмова із самою громадянкою України, додав прес-секретар МЗС.

Як повідомлялося, українка Валентина Малей стверджує, що під час її спроби оформити візу в Грецію консул поводився некоректно, удавшись до емоційних і хамських висловлень.

Раніше у вівторок з посиланням на інформацію ображеної українки повідомлялося, що консул Греції протягом місяця залишить Україну.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування