Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азербайджан упевнений, що на Карабасі готують терористів

Вівторок, 28 липня 2009, 16:19

Офіційний Баку нагадує, що особи, які відвідали Карабах без дозволу на це з боку влади республіки, не будуть допущені на територію Азербайджану.

Про це заявив прес-секретар МЗС Азербайджану Ельхан Полухов.

"Особи, що побували на окупованих Вірменією азербайджанських територіях без офіційного повідомлення про це і без одержання на це дозволу азербайджанської влади, порушують тим самим азербайджанське законодавство", - заявив він.

Полухов підкреслив, що у відношенні цих осіб "застосовуються і будуть застосовуватися відповідні заходи у вигляді недопуску на територію Азербайджану".

Раніше з Азербайджану був депортований прес-аташе литовського футбольного клуба "Екранас" Гядас Сарочка через проставлену в його паспорті візу самопроголошеного Нагорного Карабаху.

Також персонами нон грата в Азербайджані стали деякі відомі російські естрадні співаки, у тому числі Надія Бабкіна, Сосо Павліашвілі, група "Чай вдвоём", які брали участь у концерті в Ханкенді з нагоди чергової річниці "незалежності" невизнаної республіки "Нагірний Карабах".

У той же час заступник міністра закордонних справ Азербайджану Халаф Халафов заявив, що окуповані Вірменією території Азербайджану перетворилися на гніздо організованої злочинності.

"Захоплені території використовуються не лише для вирощування, поширення і трафіку наркотичних засобів, але і для підготовки міжнародних терористичних угруповань", - сказав Халафов.

Інтерфакс Азербайджан, Новости-Азербайджан

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування