Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко нацькувала податківців на банки

Середа, 29 липня 2009, 17:36

Прем'єр Юлія Тимошенко заявляє про існування спланованої операції по руйнації гривні, для боротьби з якою залучає податкову адміністрацію.

Про це Тимошенко заявила на брифінгу в середу, коментуючи ситуацію, що склалася навколо обмінного курсу гривні.

"Наші експерти з'ясували, що на ринку валюти проводиться чітко спланована і жорстоко спланована операція через спекулятивні оборудки по руйнації гривні. І на цьому заробляються сьогодні величезні гроші", - наголосила Тимошенко.

Вона заявила, що вранці мала зустріч з керівником податкової адміністрації (Сергієм Буряком) і дала доручення з'ясувати, які банки беруть участь "у спекулятивній програмі по зароблянню грошей, яка призводить до руйнації валюти".

"І я дала доручення з завтрашнього дня суттєвішим чином ДПА перевірити діяльність тих банків, які сьогодні сплановано руйнують національну валюту, щоб заробити надприбутки. Це добре організоване злочинне угрупування. Немає ніяких підстав, щоб падала національна валюта", - наголосила Тимошенко.

Вона підкреслила, що 7,60 грн за долар також є необґрунтованою ціною натомість вона назвала прийнятною ціну 6 – 6,50 гривень за долар.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування