Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Український дипломат у Петербурзі залишиться на місці?

Четвер, 30 липня 2009, 11:02

Генконсул України в Петербурзі Наталія Прокопович перебуває у відпустці, дипмісія поки не одержувала інформацію про пропозицію МЗС РФ достроково припинити її роботу.

"Ми не одержували ніяких повідомлень, наша робота ніяк не змінюється", - повідомили в Генеральному консульстві України в Петербурзі.

"Генеральний консул перебуває у відпустці до понеділка. На початку наступного тижня вона планує повернутися до роботи", - додав співрозмовник.

Раніше МЗС Росії повідомив, що послу України в Москві Костянтину Грищенку було "повідомлено, що російська сторона пропонує українській стороні достроково завершити місію генерального консула України в Санкт-Петербурзі й одного з радників Посольства України в Москві".

"При цьому рішення російської сторони щодо генерального консула України в Санкт-Петербурзі з урахуванням принципу взаємності також буде припинено", - говориться в повідомленні.

Раніше російські ЗМІ повідомили про висилку російських дипломатів з України. При цьому в них обох закінчувався термін перебування в Україні.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування