Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Побито одного з керівників "АрселорМіттал Кривій Ріг"

Понеділок, 6 липня 2009, 09:19

3 липня був побитий директор із загальних питань меткомбінату "АрселорМіттал Кривій Ріг" Олександр Зозуля.

Зловмисники з бітами напали на менеджера вранці біля під'їзду його будинку. З травмами середньої важкості Зозулю доставили в лікарню, пише "Дело" 6 липня.

Начальник УМВС у Дніпропетровській області Анатолій Науменко повідомив, що під час з'ясування обставин нападу Зозуля назвав слідству осіб, яких він підозрює, однак поки ніхто з них не затриманий, пише "Комерсант-Україна".

На підприємстві інцидент пов'язують з посиленням боротьби з розкраданнями металу, яку курирував Зозуля. Директор ВАТ "АрселорМіттал - Кривий Ріг" Жан Жуе офіційно заявив, що керівництво комбінату упевнене в замовному характері нападу.

"Не хочеться підказувати свою версію, але ми впевнені, що злочинне угруповання, яке діяло на нашому підприємстві, пішло ва-банк. Після того як ми припинили низку крадіжок і посилили контроль, деякі наші керівники піддалися телефонним погрозам. Зараз злочинці перейшли від слів до справи", - сказав він.

За словами Науменка, "за великим рахунком до всіх розкрадань причетні керівники підприємства низової й середньої ланки, які допомагають розкрадачам, розкрито низку злочинів навколо підприємства, порушені кримінальні справи за фактами розкрадання металу".

Начальник УМВС у Дніпропетровській області також відзначив, що розглядається і версія про зв'язок нападу з масовими скороченнями персоналу на комбінаті, за які також відповідав потерпілий.

За фактом нападу порушено кримінальну справу за ст. 122 КК ("завдання тілесних ушкоджень середньої важкості").

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування