Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко ще визначається, чи йти в президенти

Четвер, 9 липня 2009, 13:12

Президент Віктор Ющенко ще визначається щодо своєї участі у наступних виборах президента.

Про це заявила керівник його секретаріату Віра Ульянченко в інтерв'ю "Сільським вістям", повідомляє сайт "Нашої України".

На запитання, чи не означає поєднання нею нинішньої адміністративної посади з керівництвом "Нашої України", що вона очолить виборчий штаб Ющенка на президентських виборах, Ульянченко запевнила, що "ні".

"Я вже наголошувала і нині ще раз повторю: виборчий штаб Віктора Ющенка — не на Банковій. Я займатимуся своєю роботою, керуватиму допоміжним органом, який покликаний допомагати Президентові виконувати його конституційні повноваження", - заявила голова секретаріату.

"Говорити про вибори ще рано: президент визначається зі своєю позицією. Втім, як голова Ради партії "Наша Україна", можу запевнити: ми проситимемо Віктора Ющенка висунути свою кандидатуру на майбутніх президентських виборах. Не бачимо іншої кандидатури, окрім Віктора Ющенка, яка могла б потужно виступати за суверенітет, за унітарну державу, обстоювати національну ідею і мати істинну державницьку позицію", - наголосила Ульянченко.

Улшьянченко також заперечила, що Арсеній Яценюк може зняти свою кандидатуру на користь Віктора Ющенка.

"По-перше, Віктор Ющенко ще не є офіційним кандидатом на майбутніх президентських виборах. А тому такі прогнози нічого, крім посмішки, викликати не можуть. А по-друге, мені здається, що Арсеній Яценюк як перспективний політик вибрав свій осібний шлях і йде ним. Всі інші розмови навколо цього — це політтехнологія, не більше", - заявила вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: